nike flyknit racer

A category where you can put a spamming information and there is a guarantee that this information will be in this section for a while.

nike flyknit racer

Postby Beverly Anderson » Tue Jul 07, 2020 1:39 am

ÿþLigesom Air Jordan 1 nike flyknit racer er Flyknit blevet en klassisk hæfteknap i fodtøjsindustrien på sin egen måde. Flyknit debuterede tilbage i 2012, teknologien har kontinuerligt udviklet sig siden da og i Air Jordan 1 Retro High Flyknit vævet konstruktion giver et klassisk look samtidig med at maksimere fleksibilitet og ventilation. Jordan Brand hedder silhuetens arv og parrer Flyknit-vævet konstruktion med premium læderhits placeret i områder som Swoosh, Wings-branding, Nike Air-mærketungen og indlægssålerne.

Tå er dækket med rødt med grøn flekk. Nike Air-tunge-mærket er udført i et grønt, sort og rødt trefarvemønster med guldmærke for at matche den trefarvede gummi ydersål. Andre detaljer inkluderer sort læder med detaljer om Swoosh og Wings-logoerne, BHM-branding på indersiden af tungen og en hvid gummi mellemsål. Denne Air Jordan 1 Retro High Flyknit domineres af en Wolf Grey Flyknit-overdel. Golden Harvest-accenter nike air force ses derefter på Nike Air-tungen, Wings-logoet på anklen og Swoosh-kontrollerne på sidepanelerne, alt sammen er konstrueret af ruskind.

Shop <�a class = "shop-link" href = "Air Jordan 1 (sammen med en Air Jordan 9) frigiver i en speciel colorway for at fejre NBA All-Star Weekend i nike free 5.0 Los Angeles, Californien i februar 2018. Dette iteration af Air Jordan 1 er klædt i en premium sort, tumlet læderoverdel med glat læder på kraven og Swooshes på siderne. Detaljer om skoen inkluderer Metallig Gold hits på områder, der inkluderer Nike Air-mærket på tungerne, vingerlogoer og omrids af Swoosh. Nede i lavet finder du en hvid mellemsål.Los Angeles-kortinspirerede grafiske indlægssåler og iskolde gennemskinnelige outsoles afslutter designet helt.

Denne Air Jordan 1 LA kommer til at falde sammen med NBA All-Star Weekend i Los Angeles, Californien næste år. Modellen har en premium nike presto tumlet sort læderoverdel med glat læder på kravesektionen og svinger på tværs af siderne. Metalliske guld-accenter bruges til Nike Air-mærket på tungerne, Wings-logoer og konturen af Swooshes, mens en hvid mellemsål, iskolde gennemskinnelige outsoles og Los Angeles-kortinspirerede grafiske indlægssåler afslutter temaet helt. NBA All-Star Weekend i Los Angeles, Californien næste år fejres med denne Air Jordan 1 LA.

Sporting de tre farver på tværs af sin læder øvre, hvid ses hovedsagelig på siderne og tå boks, efterfulgt af sorte overlays og tunger. Pops af rødt bruges til Swooshes, ankelområdet og Nike Air-mærket tunge etiketter, mens et sejl mellemsål og sort gummi ydersål afslutter temaet. Jordan Brand sommer-kollektion i 2019 vil indeholde flere nye farveveje af den ikoniske Air Jordan 1 og Air Jordan 1 Retro High OG Black White Gym Red Sail er en af dem. Sporting de tre farver på tværs af sin læder øvre, hvid ses hovedsagelig på siderne og tå boks, efterfulgt af sorte overlays og tunger.

Fra det, vi ser her, den nye Air Jordan nike flyknit 1 Retro High OG i sort / hvid vilje. Sparkene er ekstremt undervurderede, men sorte og hvide spark er altid gode at have i din samling. Der er endnu ikke en bestemt dato på disse, men hold den låst til KicksOnFire for mere information. Air Jordan 1 er en favorit blandt sneakerheads, og næsten enhver colorway af retro er velkommen med åbne arme. Denne sort / hvide farve er ikke kun velkommen, men har været noget, som sneakerheads har ventet på at se i lang tid. Denne version af AJ1 Image har den klassiske højskårne ankel, traditionel farveblokering og Nike Air-branding.
Beverly Anderson
 
Posts: 3
Joined: Mon Jul 06, 2020 11:47 pm

Return to Spam

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron